Kre Alkalyn

En del menar att vanligt kreatin är att rekommendera för den som vill pumpa muskler med bättre effekt. Det är sant att kreatinet tillhör de kosttillskott som verkligen fungerar för den som vill få bättre effekt av sin träning men att säga att Kre Alkalyn inte är lika bra är att hoppa över en del väsentliga fakta. Saken är den att alla inte reagerar precis likadant på kosttillskott och om man inte har fått ut så mycket effekt av kreatinpulver så kan en Kre-Alkalyn produkt bli en bra lösning. Den stora skillnaden mellan dessa preparat ligger i att det sistnämnda inte binder vatten i musklerna såsom kreatinet gör, och det här kan leda till en prestationsförhöjande effekt som är snäppet skarpare.

Effekter

Med ett tillskott som ger Kre Alkalyn så får man en rad positiva effekter som till exempel att man laddar inför träningen snabbare och att man får en mycket fin explosivitet. Det här betyder att detta ämne är riktigt bra för moment där man ger allt och måste få bra pump i momenten. Det som gör att man får starkare effekt är att Kre Alkalynet inte bryts ned till kreatinin så snart som det blandas i vattnet. Man kan alltså ta en mindre dos och ändå få ut max. Det här är inget nytt ämne och man har erfarenhet i Sverige av detta preparat sedan 1990-talet vilket är bra att veta.

Lätt att använda

En väldigt stor fördel med det här kosttillskottet är att det kommer i kapslar. Du slipper alltså sitta med sked och mäta och det gör att du spar tid och slipper sitta och fundera på om det nu verkligen blev rätt dos. Du tar det antal kapslar som angetts för dig och sedan kan du se fram emot de positiva effekterna på mycket kort tid. När du får en viktuppgång så kan du också vara säker på att det handlar om muskler och inte om vatten som ju fallet för det mesta är med kreatin och det gör det lättare att mäta hur pass effektivt preparatet egentligen är. Kre Alkalyn tar man inte flera gånger per dag så du måste inte sätta alarmet för att få rätt dosering och det gör det lätt att jobba med just detta kosttillskott.

Är det säkert?

Om du skaffar dina kosttillskott från svenska butiker som följer svenska regler så kan du vara säker på att det här är en säker produkt. Dessutom så får du ju instruktioner om hur den ska användas och är du frisk så finns det ingen anledning till oro så länge som du håller dig till den dosering som anges. Gravida kvinnor, den som ammar, och den som eventuellt lider av en sjukdom bör dock undvika den här typen av tillskott utan att först rådgöra